tilaustunnit-burleski

SUUNNITTELETKO POLTTAREITA TAI TYÖPORUKAN LIIKUNTAPÄIVÄÄ?
HALUAISITTEKO KOKEILLA JOTAIN UUTTA KAVERIPORUKALLA?

Tilauksesta ohjaan burleskia, tankotanssia, kasaritanssia ja baletin alkeita aikuisille.
Tilaustunneilla tunnin kesto ja paikka valitaan asiakkaan toiveiden mukaan, ja tunnin sisältökin on täysin räätälöitävissä osallistujille sopivaksi.

Yksityistuntia varatessa on hyvä olla ajoissa liikkeellä jotta haluamanne ajankohta saadaan varmasti sopimaan.
Toimin pääasiassa Tampereen seudulla.

burleski

Burleski on esittävän taiteen laji, jonka juuret ovat muun muassa 1800-luvun varietee-teatterissa, 1930-50 -lukujen glamourissa ja uuden aallon neo-burleskissa. Burleskitunti sopii kaikille itseilmaisusta, tanssista ja omaan itseensä tutustumisesta kiinnostuneille. Aikaisempaa tanssi- tai esiintymiskokemusta ei tarvita, ja laji sopii hyvin myös esimerkiksi polvi- tai lonkkavaivaisille.
Burleskitunneillani jokainen osallistuja liikkuu oman kehonsa ehdoilla. Ei ole olemassa yhtä ainutta oikeaa tapaa tehdä burleskia, joten kokeilemaan voi tulla kuka tahansa ikään ja ulkonäköön katsomatta. Tunti ei pidä sisällään alastomuutta vaikkakin saatamme riisua joitakin pieniä vaatekappaleita tai asusteita.
Tässä lajissa osallistujien ikäraja on 18 vuotta.

TANKOTANSSI

Tapoja tankotanssia on yhtä monta kuin tanssijoitakin! Tyylistä riippumatta laji tuntuu jonkin verran ylävartalon lihaksissa, mutta tankoilla voi vaikka leuanveto tai punnerrukset eivät onnistuisikaan. Tunnilla voidaan tankoilla pehmeän soljuvasti sensuelliin tyyliin, hauikset pinkeinä spinnistä ja tempusta toiseen, tai vaikkai hakea inspiraatiota baletin maailmasta. Tankotanssiin voidaan yhdistää myös stripteasea.
Tunneillani tärkeitä ovat turvalliset tekniikat ja jokaisen osallistujan vapaus itseilmaisuun.

Dance80Fit®

Dance80Fit on tanssillinen ryhmäliikunnan tuntikonsepti, joka pitää sisällään koko kirjon aerobisesta treenistä kehonpainolla tehtävään lihaskuntoon. Tunnilla liikutaan aidon kasarimusiikin tahdissa, ja teemapukeutuminenkin on sallittua. Tämän hauskemmaksi ja tehokkaammaksi ei tanssillinen liikunta tule! Takuuhiki ja päivän harjoittelusi on tehty! (Jos rankka hikoilu ei houkuta, niin tunti on mahdollista räätälöidä sisällöltään kevyemmäksi esim. polttareita ajatellen.)
www.dance80fit.fi

AIKUISBALETIN ALKEET

Jokainen voi olla oman elämänsä prima ballerina! Aikuisbalettitunnilla tehdään klassisen baletin alkeisiin perustuvia liikesarjoja balettitangolla (mikäli sellainen tanssisalista löytyy)  ja keskilattialla. Perusharjoitusten lisäksi tuntiin kuuluu lempeä lämmittely ja usein myös loppuvenyttely. Jokainen osallistuja liikkuu oman kehonsa ehdoilla, ja yksinkertaiset harjoitukset tarjoavat haastetta kaikentasoisille harrastajille. Kärki- tai edes pehmeitä balettitossuja ei välttämättä tarvita, eikä tutu-hamekaan ole välttämätön.