Welcome to The Twirl-Shop!

 

Tervetuloa Alviina Artin pieneen nettiputiikkiin. Täältä löydät huolella käsintehdyt tasselit ja pastiesit, jotka näyttävät kauniilta ja kestävät käyttöä. Pyrin pitämään perusvalikoiman monipuolisena, mutta riittävän yksinkertaisena.
Laadusta en tingi.

Halutessasi voit myös tilata alusta loppuun omien toiveidesi mukaan räätälöidyt mittatilaus-pastiesit tai -tasselit. Tällöin suosittelen lähestymään joko sähköpostilla tai puhelimitse, yhteystietoni löydät OTA YHTEYTTÄ-välilehdeltä.
Vain mielikuvituksesi on rajana!

LISÄTIETOA TUOTTEISTA JA TOIMITUSEHDOT LÖYDÄT TÄMÄN SIVUN ALAREUNASTA.

 

Tasselit
"Baby Lace" 37€

Tasselit
"Pink Lemonade" 35€

Pasties
"Neptune" 28€

Pasties
"Snow White" 25€

  
 

  
 

  
 

 
tilauslomake
Nimi *
Nimi
tuotteet
Valitse haluamasi tuote valikosta.
Huom! Vain 1 tuote/valikko; käytä siis tarvittaessa molempia ja/tai LISÄHUOMIOITA-tekstikenttää).
lisähuomioita
Mittatoiveet, yli 2 tuotteen tilaukset, käteismaksu noudon yhteydessä ja muuta tilauksesi kannalta huomionarvoista.
Tilauksen lähettäminen *

TOIMITUSEHDOT

Tuotteet myydään aina pareittain ja hintaan kuuluu pieni säilytyspussukka.
Kaikkiin hintoihin sisältyy alv 24%.

Toimitustavat
1. Posti, jolloin tuotteet lähetetään ilmoittamaasi osoitteeseen 1.lk kirjeenä ja hintaan lisätään posti- ja pakkauskulut (ensimmäinen tuote 2,00€ jonka jälkeen +1,00€ jokaista seuraavaa tuotetta kohden).
2.Nouto, jolloin noudat tuotteen sovittuna ajankohtana joko Alviina Artin tukikohdasta Itsenäisyydenkadulta (Tampereelta) tai muusta yhdessä sopimastamme paikasta.

Maksutapana toimii lasku, jonka saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen kolmen (3) arkipäivän kuluessa tilauksesi tekemisestä. Maksuaikaa laskulla on 14vrk. Tuotteet lähetetään / noutoajankohta sovitaan, kun lasku on maksettu ja tilausta vastaava summa näkyy yrityksen tilillä.

Tilaus on mahdollista maksaa myös käteisellä noudon yhteydessä. Mainitse tämä tilauksessa LISÄHUOMIOITA-kohdassa, niin emme lähetä sinulle laskua, vaan saat maksaessasi käteiskuitin.


TUOTETIEDOT

Materiaali
Tuotteet valmistetaan käsityönä, ja niiden päällystämisessä ja koristelussa käytetään lähes pelkästään kierrätysmateriaaleja. Näin ollen jokainen pari on ainutlaatuinen ja vaatteiden valmistuksen ohessa syntyvä leikkuujäte tulee hyötykäyttöön.

Tästä syystä en voi taata jokaisen mallin olevan valikoimissa enää vuoden tai edes kuukauden päästä. Itseasiassa jotkut kappaleet ovat ainokaisia laatuaan, jolloin niitä ei ole mahdollista valmistaa lisää; ei omilla eikä varastomitoillakaan. Nämä tuotteet on merkitty *Now Or Never*-tunnuksella.

Sisäpinta on sileää kierrätysnahkaa, johon kiinnnitysteippi varmasti tarttuu, mutta josta sen voi myös irroittaa kun on aika vaihtaa uuteen. Alviina Artin tuotteissa ei ole teippipintaa valmiina.

Koko
Halkaisija noin 5,50cm mitattuna valmiin tuotteen ulkoreunasta reunaan.
Syvyys noin 1,00cm mitattuna valmiin tuotteen sisäpuolelta kärjestä reunojen tasolle.
Mikäli nämä mitat eivät vastaa omiasi, sinun mahdollista tilata haluamasi malli* myös omilla mitoillasi ilman lisäkustannuksia. Tilauksen voit lähettää oheisella tilauslomakkeella merkitsemällä mittasi LISÄHUOMIOITA-kohtaan. (*lukuun ottamatta *Now Or Never*-merkittyjä tuotteita)

Muuta
Tasselien tupsut on pääsääntöisesti kiinnitetty ompelemalla, jolloin ne pysyvät varmasti kiinni kovassakin menossa ja pyörivät kauniisti. Muita kiinnitysvaihtoehtoja (esim. vaihdettavat tupsut, sirkkarei'itys keskellä) voit tiedustella sähköpostitse tai OTA YHTEYTTÄ-välilehden kautta.

Kiinnitys
Tasselit kiinnitetään ihoon yleensä teipillä. Suosittuja ovat esimerkiksi tupee- ja hiustenpidennysteipit, kevyeen käyttöön voi riittää myös vaateliikkeissä (alusvaateosastoilla) myytävä ihoteippi. Kiinnitykseen voi käyttää myös viiksiiliimaa (Spirit Gum), mutta liiman poistaminen liuottamalla saattaa pitkällä aikavälillä vahingoittaa tuotteen sisäpintaa.

Alviina Artin tuotteissa ei ole teippiä tai liimaa valmiina.