Alviina Art on tamperelainen yhden naisen yritys, joka pitkän hautomisen jälkeen näki päivänvalon loppukesällä 2013. Yrityksen erikoisalaa ovat erilaisiin tanssi- ja sirkuslajeihin mittatilaustyönä valmistetut esiintymisasut. Esiintymisasujen lisäksi myös muut ompelutyöt pienistä korjauksista ja  iltapukuihin hoituvat ammattitaidolla. Ydinosaamiseeni kuuluvat pikkutarkat, käsin tehtävät työvaiheet sekä vanhojen vaatteiden muokkaaminen ja muodistaminen.

Ompelutöiden ohessa teen myös meikkaus- ja maskeerauskeikkoja. Yhdistämällä tämän alan osaamiseni vaatetuspuoleen voin tarjota asiakkailleni kokonaisvaltaista stailaspalvelua.

Alviina-nimen takana häärään mie, eli Moision Maikki (Maija Hanna Alviina Moisio).  Etelä-Karjalan tyttöjä mutta Pirkanmaalle kotiutunut. Koulutukseltani olen vaatusalan artesaani ja meikkaaja-maskeeraaja. Koulusta päästyäni työskentelin muutaman vuoden teatterimaailmassa tehden samalla tilaustöitä tutuilleni.

Oma yritys on ollut minulla haaveena jo lapsuudesta saakka ja koen, että työskentelemällä itsenäisesti omaan piikkiini voin tehdä juuri sitä, missä olen parhaimmillani. 

Tmi Alviina Art omistaa myös aputoiminimen "Ateljee Paras Sisko Maailmassa" . Paras Sisko Maailmassa on Moision siskosten blogi, joka vielä jonain päivänä kasvaa ihan oikeaksi putiikiksi.